Yritysjohdon konsultointi Yritysjuridiikka Kirjanpito- ja laskentapalvelut Yritysten toimitilat Ota yhteyttä
 

Yritysjohdon konsultointi

Pitkän käytännön kokemuksen myötä olemme kehittäneet tuotteistettuja pk-yritysten kehittämisohjelmia, jotka soveltuvat sekä tuotannollisille että palveluyrityksille. Tuotteistettujen ohjelmien lisäksi palveluihimme kuuluu osallistuminen yrityksen johtoryhmä- tai hallitustyöskentelyyn, avainhenkilöstön valintaprosesseihin, yrityskauppa- / yhtiöjärjestelyprosesseihin sekä yrityksen liiketoiminnan kannalta merkittävien muutos- tai kehittämishankkeiden läpivientiin.

INVECOUNT ®
Laskentatoimen kehittämisohjelma. Jos tavoitteenasi on parantaa yrityksen kustannusrakenteen tuntemusta ja kehittää tuote- ja tuoteryhmäkohtaista ennakko- ja jälkilaskennan osaamista, on Invecount oikea valinta.

INVEGRAF ®
Lyhytkautisen tulosseurannan kehittäminen. Havainnollinen työkalu yrityksille, jotka haluavat yksinkertaistaa ja kehittää kuukausittaisen tulos- ja rahoitusaseman seuraamista avainlukujen avulla.

INVEVALUE ®
Yrityksen arvon määrittäminen. Laskentamalli, jolla voidaan määrittää yrityksen arvo mahdollisessa yrityskauppa- tai omistuksen uudelleenjärjestelytilanteessa.

 

Turnaround Management (TMA) ®
Yrityksen terveyttämisohjelma, jolla liiketoiminnan kannattavuutta sekä operatiivista ja strategista toimintakykyä parannetaan uudelleensuuntautumisohjelman avulla. Räätälöimme jokaisen toimeksiannon yrityksen tarpeita vastaavaksi. Konsulteillamme on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus liike-elämästä.

 

 
Investline Oy  /  Olarinluoma 16, 02200 Espoo  /  Puh. 0400-440744  / 
Etusivulle